ixvix.blogg.se

2013-02-03
17:15:00

Hotel of secrets
Gjorde en commission åt "Louis loving Styles", det är en Niam fanfic.
Varning för intima inslag.  



Klockan var strax över midnatt när One Direction's turnébuss stannade till utanför hotellet där bandet skulle stanna under sin vistelse i Stockholm de kommande dagarna. Killarna hoppade ur bussen en efter en, trötta efter resan och tiden på dygnet, de tog ut sin packning och gick in i hotellets lobby. Väl inne i lobbyn gick Paul, en av pojkarnas livvakter, fram till disken för att checka in. Efter tio minuter kommer Paul tillbaka till killarna och säger:

”Det ser ut som att vi har ett litet problem, säger Paul lugnt men med rynkor i pannan, det har tydligen blivit ett missförstånd så det finns inte rum till var och en av er.”

Killarna suckde djupt av både utmattning och frustration.

”Men det finns ändå två alternativ grabbar, endera går vi ut till bussen igen och slaggar där eller så, enligt damen i receptionen, kan hon fixa tre dubbel rum till oss, valet är ert!” Sa Paul med lugn röst.
”Vad säger ni grabbar, jag är rätt trött på bussen och jag har inget emot att dela rum, har ni?!” sa Zayn frågande till sina  vänner.
”Absolut inte, vi delar rum” sa resten av killarna, nästan i kör.
”Okej, då går jag och säger det till henne, att vi tar dubbelrummen!” sa Paul och gick iväg återigen.

När Paul kom tillbaka för andra gången gav han ut rumsnycklarna till killarna:

”Harry, du och Louis får dela rum, Niall och Liam, otur Zayn, blir visst du och jag” sa Paul med ett busigt leende på läpparna.
Zayn skrattade och drog fingrarna genom sitt hår, ”inge problem Paul, det blir super!”

Det var det sista de sa innan de försvann in i sina rum.

Niall och Liam öppnade dörren till sitt rum, det var en trång liten hall med en garderob där man kunde hänga upp sina jackor, kavajer, ställa sina skor och liknande. Detta följet med ett medelstort badrum på höger sida, fräscht, i vitt kakel och klinker, med toalett, dusch, handfat och en stor spegel. Resten av hotellrummet va som ett kombinerat vardagsrum och sovplats, två halvstora sängar bredvid varandra, endast separerade med ett litet nattduksbord. Sedan fanns det en tv upphängd på väggen över ett skrivbord med en telefon på samt ett par fothöljer bredvid det.
 
”Pax för sängen vid fönstret!” sa Niall med ett busigt leende så fort de kommit innan för dörren till sitt rum.
”Haha, det är lugnt, du får ta vilken säng du vill!” svarade Liam lugnt, också med ett leende på läpparna.

De två killarna började packa upp sina saker, hänga upp kläder i garderoben, ta fram hygienartiklar inne i badrummet för att sedan börja klä av sig själv för att göra sig i ordning för att lägga sig.  
   Niall står i badrummet, endast i underkläder, och tar fram tuben med tandkräm och tar på önskad mängd på sin tandborste, sköljer den med kallt vatten och börjar sedan borsta. Niall går ut från badrummet, in i sovrummet där Liam håller på att klä av sig, har går förbi sin vän och fram till fönstret och kollar ut.

”Get äi fin ukkikt häi ifon” gurglade Niall fram med tandkräm i munnen, fortfarande med blicken ut genom fönstret.
”Vad sa du?” frågade Liam med höjt ögonbryn och ett leende på läpparna medan han tog av sig sina byxor.
Niall, vände blicken från fönstret och mötte Liams ögon, han försökte att le med tandborsten i munnen, det gick mindre bra, då lite tandkräm rann ut från hans högra mungipa och lämnade ett vitt sträck ner mot hakan. Niall fick fort upp huvudet i vädret för att försöka stoppa tandkrämen från att rinna ännu längre ner, han sprang in på badrummet och spottade ut det han hade i munnen, när han var klar gick han ut igen till Liam som hade ett, enligt Niall, fånigt leende som var riktat till honom. Niall gick förbi Liam, boxade till honom vänskapligt på axeln och sa samtidigt: ”Jag sa, det är fin utsikt här ifrån”
Liam nickade,”Nog är det fint alltid, mer öppet än London, och havet, utsikten över havet här är ju helt  fantastiskt!”

De båda killarnas ögon möttes efter det Liam sagt, de bara såg in i varandras ögon under tystnad, säkert några minuter, tills Niall bröt isen genom att säga:

”Det är inte det enda som är fantastiskt här”, han log vakt.
Liam skrattade lite nervöst men svarade sedan, ”Jaså, vad menar du med det?” fortfarande med sin blick fäst i Nialls.
”Nej ingenting” svarade Niall och med ett stort leende och bröt ögonkontakten för att krypa ner under det varma täcket.
Liam började också skratta och även han kröp ner under täcket, samtidigt som han sa ”Du är bara för mycket ibland, Niall!”

De båda killarna la sig till rätta i vardera säng och somnade fort.


Nästa morgon


Niall vaknande tidigt, klockan var bara sju på morgonen, Liam sov fortfarande och skulle göra det i många timmar till, inte bara för att klockan endast var sju utan också för att killarna får en dag ledig efter resan och den sena ankomsten. Niall kände sig frusen, han skulle gärna velat gått och tagit en varm skön dusch men ville inte riskera att väcka Liam, så han låg och vred och vände på sig i ungefär en kvart tills han verkligen kände att temperaturen i hans kropp var för låg! Niall drog långsamt bort täcket från sin nästan nakna och frusna kropp som nu var full med gåshud, han klev upp och sträckte ut sig lite för att sedan smyga bort till Liams säng. Niall kollade på sin hårt sovande vän Liam, han såg så lugn och fridfull ut där han låg, hans lena hy, mjuka läppar och hans snaggade hår såg så mysigt ut! Niall vart lite varmare i kroppen av de tankarna, han visste inte riktigt varför, han hade inte inte tänkt på de här sakerna tidigare trotts att de känt varandra under en ganska lång tid nu. Niall lyfte försiktigt upp Liams täcke och kröp försiktigt ner under det, för att inte väcka sin sovande vän, utan förvarning så makade Liam in sig, fortfarande sovande, som att han känt på sig att Niall var där och behövde lite rum. Det var varmt i Liams säng, inte minst Liam själv, Niall la sig tätt in till sin vän, nästan i skedande ställning, känslan när deras hy nuddade varandra sköljde igenom Nialls kropp med en behaglig känsla som värmde hans kropp. Niall njöt verkligen av värmen och närheten, han strök ömt Liams arm med sin hand, han kunde känna varenda muskel och form på din vackra vän. Han förde sitt huvud tätt in till Liams och han andades in ett stort andetag, han ryste till i hela kroppen av den välbekanta, väldoftande lukten som han identifierade Liam med och med alla dessa känslor i kroppen kunde även han somna om.
   Några timmar senare vaknade Niall upp, pigg men fortfarande lite frusen, men upptäckte kort där på att han möttes av Liams granskande ögon,

”Ööh, godmorgon Liam!” sa Niall lite nervöst, hur skulle hans vän reagera, måste varit en chock att vakna upp med honom där utan förvarning!
Liam kollade bara på honom en stund innan han svarade med en litet leende på läpparna, ”Godmorgon sömntuta, vad gör du i min säng?”
”Jag vaknade jätte tidigt nu på morgonen och jag va så frusen, kunde verkligen inte bli varm så jag kröp ner till dig, hoppas det inte gjorde allt för mycket!” svarade Niall, fortfarande nervös.
”Jaså, är det därför du är här, är du varmare nu då?” frågade Liam vänligt.
”Jo det är mycket bättre, men är fortfarande lite kall, ska nog ta en varm dusch så fort jag kommit upp!” svarade Niall, nu med lugnare röst, hans vän tog hela situationen riktigt bra!
Liam svarade inte utan flyttade sin kropp lite närmare Nialls och började röra sin hand upp och ned längst sin väns arm för att skapa friktion så han inte skulle frysa mer. Niall tyckte att situationen var lite konstig i början men den känslan övergick till välbehag, Liams mjuka varma händer som försiktigt tog hand om hans kropp för att göra den varm, det var som massage, fast på armen. Liams hand rörde sig som förut, upp och ned längst Nialls arm, för att sedan börja massera hans axlar, de båda killarna kollade fortfarande djupt in i varandras ögon, Liam flyttade sig ytterligare lite närmare Niall för att komma åt bättre att massera hans rygg. De båda killarna va så nära varandra nu, deras bröstkorgar låg tätt intill varandra, de kunde känna varje hjärtslag och varje andetag! Niall njöt av massagen han fick av Liam, han hade ingen aning om att hans vän va så duktig på att massera, hela hans kropp vart avslappnad och han stängde sina ögon för att bara njuta. Han hann dock inte ha sina ögon stängda speciellt länge då han öppnade dem när han kände Liams läppar mot sin panna, Liam kysste hans panna, vad är det som händer, tänkte Niall, han visste inte vad han skulle göra, men efter några sekunder kändes allt bara mysigt, så han lät Liam avsluta kyssen av hans panna.

”Hoppas det inte gjorde något!” sa plötsligt Liam, ”Vet inte vad som flög i mig, jag...”

Mer han Liam inte säga då han avbröts av Nialls läppar som mötte hans, han vart chockad och bara stirrade ut i tomma intet, men endast för några sekunder, för att sedan besvara kyssen. Båda killarnas armar slöt sig runt varandras ryggar, de tryckte sig närmare varandra och började sedan stryka med händerna från varandras axlar ner till ryggslutet. Kyssarna blev allt mer intensiva och mer passionerande, en blandning av tungor som brottas och bitande på varandras läppar. Niall njöt verkligen av vad som hände, värmen, närheten, spänningen! Han kunde känna Liams hand försiktigt stryka hans rygg långsamt från han nacke ner mot ryggslutet, den slutade inte där, den letade sig ner till hans rumpa, där den började krama om hans skinkor. Niall rodnade lite av den beröringen och han råkade släppa fram ett vakt stön, så vakt att han var osäker på att Liam ens hörde. Niall ville ju inte vara sämre han, så han förde ner sin hand till Liams bakre delar och gjorde detsamma som Liam gjorde med honom. Känslan av Liams rumpa mot hans hand var sensationell, han kunde knapp drömma om att det kunde kännas så här underbart, han och Liam, kunde det vara sant?!
Båda killarnas kroppar var ivriga, deras ben började att knytas ihop sig i varandras, de var båda hårda sedan länge men känslan av att känna varandras kön juckandes mot varandra gjorde dem ännu hårdare än de någonsin varit förut, även om de båda fortfarande hade sina kalsonger på. De båda stönade nu med jämna mellanrum, Liam hade brutit kyssandet för att övergå till att bita och nafsa på Nialls hals, Niall rös i hela kroppen! För att ge njutning tillbaka började Niall massera och nypa i Liams bröstvårtor, han märkte att hans vän gillade det för han stönade mellan bitandet. Niall ryckte plötsligt till, mer än tidigare, då han kände Liams hand utanpå sina kalsonger, känslan av sin väns hand som jobbade, upp och ner var bättre än han kunnat drömma!  

”Åh, va skönt Liam!” lyckades Niall stöna fram.

Liam svarade inte utan försatte bara, Niall ville göra detsamma för sin vän, inte bara för att ge tillbaka tjänsten utan även för sina egna sexuella drifter som tryckte på! Niall förde långsamt ner ena handen nerför Liams bröstkorg, ner till hans muskulösa mage och ner till kanten på hans kalsonger, han tvekade lite först men förde sedan bestämt ner handen innan för sin väns kalsonger. Han hade sett Liam naken förr men kunde aldrig drömma om att den skulle kännas så stor som den nu gjorde i han hand, både lång och hård, han förde sina hand långsamt upp och ned, han märkte att Liam gillade det, det märktes på hela hans kroppsspråk, båda va ”hungriga” nu! Niall ökade takten på sin hand som behandlade Liams hårda kuk då Liam själv hade fört in sin hand innanför Nialls kalsonger och jobbade aktivt där. Liam gjorde mer än att föra sin hand aktivt längst Nialls skaft utan han masserade även hans pung, känslan som spred sig i Nialls kropp av den kombinationen var obeskrivlig, han ville bara ha mer! Men det gick inte som någon av dem tänkt, mitt i allt ihop så hördes ett knackande på dörren och Louis röst hördes.

”Vakna nu grabbar, vi ska ner och käka frukost, vore kul om ni kunde hänga med!”

Liam och Niall, stelnade till av chocken att någon knackat på  för att sedan kolla på varandra lite blygt.

”Vi får nog prata om det här senare” sa Liam och drog sig bort från Nialls kropp.
”Ja, vi får nog göra det” svarade Niall med bortvänd blick, han visste inte vad som skulle hända med hand och Liams relation, skulle det här förstör den?!

Båda killarna gjorde sig fort i ordning, var för sig utan att yttra ett ord till varandra, för att sedan gå ut ur rummet för att möta resten av sina vänner.       


Kommentarer:
#1: Cim

Ohlala!

Svar: ;)
ixvix

2013-02-03 @ 17:38:01
#2: Julia

Omg meer, varför kan inte fler skriva sånna bromance ff? :D MEER!!!

Svar: Oj, tack så jätte mycket, roligt att du gillade den! =D Jag ska skriva en fortsättning då Loubear som jag gjorde den åt vill ha det, va tänkt som en oneshot först men det kommer en del 2. Jag vet dock inte när, har mycket plugg just nu men kan lova att det kommer en del två så håll utkik! =)
ixvix

2013-02-05 @ 08:03:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: